Export Operations Air Freight

Luchtvracht Maestro Gezocht!

Droom jij van een fulltime baan in de logistiek, in Amsterdam? We hebben een stoel voor je vrijgemaakt als Export Operations Air Freight Specialist!

Maar wat doe je dan als Luchtvracht Maestro?

Bij ons is het nooit een saaie boel, want jij zult dagelijks de lading uitgaande luchtvrachtzendingen beheren, van A tot Z. Als je niet bezig bent met het omarmen van pakketten en pallets, dan ben je in gesprek met klanten, agenten, luchtvaartmaatschappijen en vervoerders. Maar dat is nog niet alles! Je mag ook fungeren als de lijm die alles aan elkaar houdt, zonder een enkel plakkerig moment.

En wat heb jij in je gereedschapskist (figuurlijk gesproken)?

Nou, in de eerste plaats heb je minimaal MBO werk- en denkniveau. Je hebt recente ervaring in luchtvrachtexpeditie, waardoor je luchtvracht niet alleen begrijpt, maar het ook kunt uitleggen aan een papegaai zonder verlies van intellectuele waarde. Je communiceert vloeiend in het Nederlands en Engels met collega’s, agenten, klanten en vervoerders, en je bent de Picasso van de MS-Office applicaties.

En wat zoek jij in een baan?

Wel, wij hebben de jackpot voor je: een salaris dat de term ‘aantrekkelijk’ bijna te kort doet. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de secundaire voorwaarden. Oh man! Je toekomstige collega’s zijn niet alleen vakmensen, maar ze weten ook hoe ze een feestje moeten bouwen dat zelfs de meest saaie boekhouders doet moonwalken. Onze werksfeer is zo gezellig dat zelfs de VrijMiBo’s (vrijdagmiddagborrels) en personeelsfeesten als Netflix-series voelen die je steeds weer wilt bingen. Bij ons is er altijd ruimte voor nieuwe idee├źn en initiatieven, want we geloven dat talent overal te vinden is, zelfs in het koffiezetapparaat. En als klap op de vuurpijl, bieden we je uitdagend werk dat elke dag zo spannend maakt als een cliffhanger in je favoriete serie.

Hier gebeurt het! Eerlijk – wat wil je nog meer?

Waar wacht je nog op, Maestro?

Ben je net zo enthousiast als wij en zie je jezelf bij BTS Logistics werken? Stuur je sollicitatie en CV snel naar hr@vbemsagroup.com