Assistent(e) Expediteur

Expediteur's Sidekick gezocht!

Heb je ooit gedroomd van een baan waarbij je niet alleen administratief werk verricht, maar ook de spin in het web bent? Haal je je neus op voor die typische 9-tot-5-sleur en ben je bereid om je schouders eronder te zetten? Dan zou je zomaar de magische vonk kunnen zijn die ons team compleet maakt!

Word onze Assistent(e) Expediteur!

In Dordrecht zoeken we iemand die niet alleen administratieve taken omarmt, maar ook met volle energie de loodsadministratie en transportopdrachten aanpakt. Je krijgt zelfs de kans om je talent voor facturatie te laten schitteren. Misschien word je wel onze alleskunner, onze “spin in het web.”

Zie jij jezelf als een onmisbare schakel in ons bedrijf? Er zijn een paar dingen die je met je moet meebrengen om bij ons te passen:

  • Ervaring in de logistiek? Check!
  • MBO-niveau? Check!
  • Bedreven in de taalkunsten van Nederlands en Engels (en misschien zelfs Duits)? Dubbelcheck!
  • Is Microsoft Office voor jou niet zomaar software, maar een magische staf? Check!
  • Ben je accuraat, weet je hoe je prioriteiten moet stellen en sta je bekend als de vrolijke noot in het team? Check, check en nog eens check!

Maar wacht, er is meer!

Bij ons krijg je een inspirerende werkomgeving binnen een ambitieuze en financieel gezonde organisatie. Je werkt zij aan zij met fantastische collega’s en we bieden niet alleen een salaris waar je blij van wordt, maar ook extra voordelen!

Klaar om de sprong te wagen? Stuur je CV en een sollicitatie naar HR via hr@vbemsagroup.com en wie weet worden wij binnenkort collega’s!